ICTzaak ontzorgt Van Harn Sierbestrating voor een groot deel

ICTzaak ontzorgt Van Harn Sierbestrating Wekerom
ICTzaak ontzorgt Van Harn Sierbestrating Wekerom

Een goede bestrating maakt een locatie toegankelijk. Een goede ICT-infrastructuur is de basis voor een robuuste, duurzame bedrijfsvoering. Van Harn Sierbestrating levert het eerste, ICTzaak het tweede. Onder andere aan Van Harn. Medewerker Jan de Vries is erg tevreden over de dienstverlening. “Als we ze nodig hebben, is één belletje naar ICTzaak genoeg.”

Van Harn in Wekerom is al meer dan dertig jaar een betrouwbare partner van wegenbouwers en hoveniers. Ook particulieren die op zoek zijn naar een goede bestrating kunnen terecht bij Van Harn. Het bedrijf investeert graag in langdurige zakelijke relaties. Net als ICTzaak.


ICTzaak timmert aan de weg bij Van Harn Sierbestrating

‘Een probleem? Eén telefoontje naar ICTzaak is al genoeg’

Ver terug

De relatie tussen Van Harn en ICTzaak gaat ver terug. “Die was er al toen ik hier in dienst kwam,” zegt Jan de Vries. “Alleen was ICTzaak toen nog niet losgemaakt van De Kantoorspecialist.” Toen Van Harn Sierbestrating verhuisde naar een moderner en groter pand in Wekerom, heeft ICTzaak de hele ICT-infrastructuur meeverhuisd. “Daarnaast zorgen ze voor de hardware, voor een stukje werkplekbeheer en voor de telefonie.” Dat klinkt als een volledige ontzorging. Jan: “Nou, nee. Wat wij zelf kunnen doen, doen we zelf. Waar we niet uitkomen, daarvoor laten we ICTzaak komen. En als we dan een probleem hebben, is één telefoontje genoeg. We hebben dus geen enkele reden om naar een andere ICT-leverancier te zoeken.”


Nieuwsgierig geworden naar de service van ICTzaak uit Veenendaal? Neem contact op met ICTzaak via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar helpdesk@ictzaak.nl.

Meer over Hardware

Meer over Telefonie

Meer over Microsoft 365

Deel dit bericht

Meer blog artikelen