Wij helpen je met,

Proactief beheer

Je wilt lekker kunnen ondernemen. ICTzaak zorgt ervoor. Door het beheer van je netwerk geheel of deels aan ons uit te besteden kan je je richten op je kernactiviteiten. Met ons ICT ontzorgcontract beheren wij proactief je ICT-netwerk voor een vastbedrag. 

Netwerkbeheer

om lekker door te kunnen ondernemen

Als het maar werkt! Een ICT-netwerk dat goed functioneert is essentieel. ICTzaak zorgt ervoor. Door het beheer van je netwerk geheel of deels aan ons uit te besteden kan je je richten op je kernactiviteiten. Dat noemen wij ‘ontzorgen’.

Stabiliteit en snelheid

Door middel van continue netwerkmonitoring en structureel onderhoud van je netwerk zorgen wij voor een stabiel en snel netwerk. Met onze aanpak kunnen we tijdig actie ondernemen zodat we storingen of ongemakken voor zijn en je ongestoord je werk kan blijven doen.


Wij helpen bedrijven, scholen en instellingen met:

  • ICT beheer en onderhoud
  • Helpdesk ondersteuning
  • Installatie van hardware en software

Wat betekent dit voor je:

De voordelen van proactief beheer

Hoe werkt het?

Onze specialisten beheren je netwerk op afstand (remote) of op locatie en ondersteunen je bij jouw ICT-vragen. Om je organisatie van de juiste service te voorzien bieden we na inventarisatie een serviceovereenkomst aan die past bij je organisatie en ambities. Dit is gebaseerd op vooraf gekozen diensten voor een vaste prijs per maand, afgestemd op je situatie. Ook een hybride contractvorm is mogelijk, waarbij we een aantal diensten vooraf vastleggen en meerwerk verrichten op basis van nacalculatie. In beide gevallen heb je zekerheid voor je maandelijkse ICT-investeringen.

Preventief

Onderhoud voordat er problemen zijn maak. Altijd de nieuwste updates. Snelheidsoptimalisatie van netwerk en server.

Afspraak is afspraak

Concrete afspraken over ondersteuning en bereikbaarheid. Je hebt één aanspreekpunt.

Continuïteit

Door adequaat onderhoud heb je zekerheid van de juiste back-up. Zo ben je snel weer aan het werk.

Inclusief

Op locatie en remote.