Voor ICT-hardware gaat u naar ICTzaak in Veenendaal

ICTzaak in Veenendaal, hét adres voor uw ICT-hardware. Van één enkelvoudige werkplek tot honderd of meer Chromebooks. Ontdek onze mogelijkheden!

ICT-partner die meekijkt en adviseert in al uw ICT-hardware zaken

Als ondernemer wilt u volledig kunnen vertrouwen op uw hardware. Uw corebusiness mag niet worden beïnvloed door een device dat steeds vaker vervelende storingen vertoont. Is uw laptop, computer, Chromebook of tablet afgeschreven, dan is het belangrijk een leverancier te hebben die meer doet dan ‘dozen schuiven’. U hebt een ICT-partner nodig die óók met u meekijkt en adviseert. ICTzaak is zo’n leverancier. Onmisbaar voor de ondernemer die hart heeft voor zijn bedrijf. Hét adres voor uw ICT-hardware in Veenendaal en omstreken.

ICT-hardware is een breed begrip. Wat hebt u nodig in uw onderneming? Hoeveel devices hebt u nodig? Wij komen graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw werkplek of werkplekken. Op basis daarvan adviseren we u over de devices die passen bij uw onderneming of instelling. Als wij het hebben over ICT-hardware, bedoelen we óók de bijbehorende zaken zoals monitorsteunen, toetsenborden, muizen etc.  

Maatwerk in ICT-hardware

Bent u zzp’er in bijvoorbeeld de sector dienstverlening, dan hebt u genoeg aan een kwalitatief goede laptop, indien nodig aangevuld met een tablet. Bent u directeur van een bedrijf of instelling met meerdere werkplekken, dan doen wij u graag een voorstel voor bijvoorbeeld een x-aantal vaste computers of laptops. Wilt u vormgeven aan de digitalisering van uw scholengemeenschap, dan leveren wij uw school zonder problemen honderd of meer Chromebooks, inclusief de laptopkarren waarin zij kunnen worden bewaard. ICTzaak verkoopt ICT-hardware op maat, afgesteld op de aard en de grootte van uw organisatie.

Voor al uw ICT hardware-aangelegenheden

ICTzaak levert ICT-hardware met de besturingssystemen Windows en het door Google ontwikkelde Chrome OS. Wilt u al uw ICT-hardware aansluiten op een server? Of een netwerk creëren in uw organisatie, over één of meerdere locaties verspreid, ook daarvoor kunt u terecht bij ICTzaak in Veenendaal. Wifi, switches en telefonie: ICTzaak is van vele markten thuis. We zeggen het óók eerlijk als we ergens geen verstand van hebben. Dat geeft vertrouwen. Vertrouwen is de basis van de klantrelatie die we graag met u opbouwen, net zoals ICT-hardware de stabiele basis moet zijn van uw digitale bedrijfsinrichting. Wij zijn u graag van dienst.