Wij helpen je met,

Telefonie

Benut de voordelen van bellen via internet. Altijd bereikbaar en geen investering in een telefooncentrale. Of ga voor meer efficiëntie, bijvoorbeeld met slimme integraties zie je de relevantie informatie nog voor je hebt opgenomen.

Telefonie voor iedereen

Om lekker door te kunnen ondernemen

De ICTzaak levert telefoniediensten aan de zorg, het MKB en het onderwijs. Onze specialisten zorgen ervoor dat je bereikbaar bent én profiteert van de voordelen van bellen via internet. Het maakt niet uit of je thuis werkt of op kantoor. Je gebruikt dezelfde lijn en belt bijvoorbeeld met je mobiele telefoon uit via het vaste nummer. Deze oplossing is geheel af te stemmen op de manier waarop je organisatie is georganiseerd.

Hoe onderneem jij?

wat_tab_bg

“We scheppen voorwaarden
voor je succes.”

De voordelen van telefonie

Hoe werkt het?

VoIP-telefonie (Voice over Internet Protocol) behandelt spraakverkeer op dezelfde manier als internetverkeer. De connectie tussen telefoontoestel en telefooncentrale wordt vervangen door het computernetwerk. Je kunt je telefoontoestel net zo makkelijk met het netwerk verbinden als je computer. Ongeacht je fysieke locatie. Spraak is dus niet meer gescheiden van andere vormen van communicatie. Ook bijvoorbeeld beeldbellen (Video Conferencing) kunnen wij integreren in VoIP-telefonie. Daarnaast zijn er koppelingen mogelijk met je Outlook-adresboek of andere applicaties zoals CRM-, administratie- of ticketsystemen. De VoIP-centrales van de ICTzaak zijn klaar voor deze technieken. En we hebben de kennis in huis om deze koppelingen te realiseren.

Telefoniecentrale in de cloud

Gemakkelijk uw telefooncentrale beheren via internet.

Geavanceerde instellingen

Mogelijkheid voor intern bellen, doorschakelen, wachtmuziek instellen.

Alles-in-een

Thuiswerken of op reis en gewoon bereikbaar op je rechtstreekse of algemene nummer.

Lage investering

Zelfde infrastructuur voor spraak en data, waardoor minder bekabeling nodig is.

Voordelig

Lagere kosten dan traditionele telefonie.

Koppelingen

Volledige integratie met automatisering en/of applicaties.