Over ons

Maak kennis met onze team van specialisten. Je zult het enthousiasme en de mentaliteit van onze medewerkers waarderen.

Onze visie

Wij van de ICTzaak staan voor persoonlijke kracht en kwaliteit; bijdragen aan het succes van onze klanten in het MKB, het onderwijs en de zorg. Niet voor de grootste organisaties, maar wel in dienst van grootse ambities. Voor ondernemende directies met goede ideeën, eigenzinnige visies of zelfs idealistische dromen. Ons werk gaat dan ook niet zo zeer over ICT, maar over continuïteit en perspectief. Over het scheppen van voorwaarden die je helpen te zijn waarvoor je wilt staan. Wat je ook onderneemt.

 

Precies wat je nodig hebt

Sinds de start in 2005 hebben we niet alleen flinke kennis opgebouwd van ons vak, maar ook van onze klanten. En daarmee van de grote ICT vragen waarmee ogenschijnlijk kleine organisaties worstelen. Uit onze ervaring blijkt echter dat wat je vraagt, niet per definitie is wat je nodig hebt. Terwijl dat laatste vast niet alleen onze voorkeur geniet. Graag verrassen wij je met onze oplossingen op het gebied van online werken, systeem- en netwerkbeheer, ICT beveiliging, ICT producten, internet en telefonie.

 

Jong met jarenlange ervaring

ICTzaak is de naam van de – per 1 januari 2017 – zelfstandige ICT-tak van De Kantoorspecialist. Hoewel de ICT dienstverlening en de verkoop van kantoorbenodigdheden hiermee formeel van elkaar zijn gescheiden, werken de ICTzaak en De Kantoorspecialist onder één dak samen. Met een team van gedreven ICT-specialisten, profileert ICTzaak zich nadrukkelijk als partner voor grootse organisaties in het MKB, het onderwijs en de zorg.

 

Identiteit

De kracht van ons bedrijf zijn de mensen. Daar investeren we dan ook graag in. De positieve sfeer en gedrevenheid is daardoor te merken. Als team stimuleren wij elkaar om de doelstellingen te halen en persoonlijke vaardigheden te verhogen.

Wij gebruiken de Bijbel als uitgangspunt. Hierbij hoort een integere omgang met elkaar en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. We willen hier graag een voorbeeld in zijn.

Onze kernwaarden

Ons team

Anton Huibers

Consultant

Specialisme: Servicedesk, netwerken, Microsoft 365, Security en telefonie
Anekdote: Ik heb een keer een klant aan de lijn gehad die zijn computer uitzetten, omdat hij een virus vermoedde. Later bleek dat de shift toets was blijven hangen.
Uitdaging: Voorop blijven in de ontwikkelingen binnen de ICT zodat we de klanten optimaal kunnen bedienen.

Volg Anton

Henri van de Weerd

Consultant

Specialisme: Netwerkbeheer in het MKB en Educatie, WiFi installaties, Inkopen en verkopen van hardware, software en dienstverlening.
Trots: Klanten eerst overtuigen van onze producten en dit later ook van deze klanten bevestigd krijgen.
Uitdaging: Al onze klanten tevreden maken en houden! Dit houdt in dat we je blijven informeren over de vernieuwingen waarmee je blijft genieten van een actuele ICT-omgeving.

Volg Henri

Arjan Weij

Consultant

Specialisme: Microsoft Active Directory, VMware.
Trots: In teamverband vier DigiD audits op rij behaald met de gebouwde infrastructuur. Individueel de oplossing gemaakt om extern te kunnen werken met zowel Microsoft, Apple en Android.
Uitdaging: Bewustwording creëren bij mensen hoe ze het beste met privacygevoelige data om kunnen gaan.

Volg Arjan

Harmen van Veldhuizen

Consultant

Specialisme: Microsoft 365-portfolio, netwerk- en serverbeheer.
Trots: Complexe ICT vertalen naar een eenduidige en stabiele omgeving. Uiteraard met implementatie van de nieuwste technieken. 
Uitdaging: Met informeel contact ICT zo dicht mogelijk laten aansluiten bij de bedrijfsprocessen van onze mooie klantenkring!

Volg Harmen

Peter Ruijgers

Consultant

Specialisme: Server- en netwerkbeheer, helpdesk, smartphones
Trots: Door van te voren na te denken over de risico’s hadden we bij een klant met het ransomware binnen enkele uren het volledige netwerk weer operationeel met behoud van de meeste data en alle vitale applicaties.
Uitdaging: De klant van A tot Z ontzorgen op het gebied van ICT en communicatie.

Volg Peter

Gerben Kokje

Support engineer

Specialisme: Servers- en netwerkbeheer, internet, vaste en mobiele telefonie.
Trots: In veel bedrijven wordt ICT erg complex ingericht. Door bij de basis te blijven en te kijken naar de behoefte van de klant voorkom je veel problemen en hoge kosten.
Uitdaging: Een klant een totaaloplossing leveren, waardoor zijn werkplezier groter wordt en alles 100% op elkaar afgestemd is.

Volg Gerben

Rens Vermeulen

consultant

Volg Rens

Specialisme: Server-, netwerk- en werkstation beheer, gebruikersondersteuning, Back-up & Recovery.
Trots: Een blij, ontzorgd en tevreden gevoel teweegbrengen bij de persoon met vragen, uitdagingen of “eng gevoel” op gebied van ICT d.m.v. acties en uitleg.
Uitdaging: Het begrijpelijk maken van ICT en daarmee de interesse en eigen ideeën wekken bij de mensen.

Onze partners

Logo Silver Microsoft Partner

ICTzaak is al jarenlang gecertificeerd Microsoft Partner, namelijk Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner. Wij hebben de expertise om jouw onderneming te ondersteunen met de Microsoft producten en diensten. Met deze Microsoft certificering heeft ICTzaak uitgebreide support mogelijkheden zodat je continuïteit als onderneming gewaarborgd is.

Toekomstgerichte telefonie, ontwikkeld voor flexwerkers. De krachtige intuïtieve telefonieoplossing van 3CX past bij een modern bedrijf. Op afstand vergaderen via webconferenties zonder apps? Klanten te woord staan via live chat op je website? Met de telefooncentrale van 3CX kan het allemaal, en nog veel meer.

ICTzaak is officieel partner van ESET, dat geavanceerde software ontwikkelt om computers, tablets, telefoons en servers maximaal te beveiligen met een minimale impact op hun prestaties. Informeer vrijblijvend naar onze ESET-oplossingen voor antivirus, beveiliging en monitoring.

ICTzaak is een gecertificeerde business partner van KPN, wat betekent dat je bij ons terecht kunt voor persoonlijk advies en een passende glasvezeloplossing voor jouw bedrijf. Met alle kennis op het gebied van internet, telecom en ICT onder één dak bieden wij je volledig ondersteuning van aanvraag en aanleg tot support en service.

ICTzaak is officieel partner van Kliksafe, een gespecialiseerde leverancier op het gebied van internetfiltering en security. Op basis van de bewezen Kliksafe filter- en firewall-technologie bieden wij onderwijsinstellingen een effectieve oplossing voor veilig en doelmatig internetgebruik. Maak een afspraak voor een verhelderende uitleg over de wijze waarop wij het lokale netwerk van jouw school beschermen tegen kwaadwillende gebruikers van buitenaf.

ICTzaak is officieel partner van PerfectView CRM cloud software, waarmee je vanuit één online systeem nieuwe klanten werft, beheert en uitbouwt tot toprelaties. Al meer dan 5.200 organisaties in Nederland werken met deze krachtige CRM-oplossing van eigen bodem. Wij adviseren je graag over de meerwaarde van PerfectView voor jouw relatiebeheer, waarbij ICTzaak ook koppelingen met reeds aanwezige pakketten voor je kan realiseren.