ICTzaak biedt

Microsoft Office trainingen

ICT Zaak uit Veenendaal biedt al jaren kwalitatieve Microsoft Office trainingen in samenwerking met CTC-Talent.

ICTzaak Microsoft Office trainingen

Wie is CTC Talent?

CTC Talent verzorgt al jaren o.a. in-company Microsoft Office trainingen.

De kwaliteit van de trainingen in combinatie met het toepassen van het geleerde in de praktijk staat hierin centraal. Wij horen van onze klanten terug dat dit ons echt onderscheid van de gemiddelde Microsoft Office opleider.

De trainingen bestaan uit een aantal dagdelen van 3 uur per dagdeel. Het aantal dagdelen is per training verschillend.

Een dagdeel bestaat uit een stukje herhaling en het verder opbouwen van de stof. De trainingen zijn zo ingericht dat de deelnemer leert begrijpen wat hij/zij doet en waarom. Er is ruimte voor vragen, voorbeelden en eigen inbreng tijdens de training.

Door middel van een overzicht dat wij aan leveren, kan er een inventarisatie gemaakt worden van het huidige niveau van de medewerkers en kan hieruit de leerbehoefte op een objectieve manier inzichtelijk gemaakt worden.

Praktische informatie

Goed nieuws! Door de samenwerking met de ICT Zaak biedt CTC Talent een korting van 10% bij de klassikale trainingen met open inschrijving. Je krijgt toegang tot waardevolle vaardigheden. Grijp deze kans voor een voordelige investering in je eigen groei en ontdek de veelzijdigheid van Microsoft Office!

De trainingen zullen plaatsvinden in het auditorium op De Smalle Zijde 22a, 3903 LP Veenendaal in groepen van maximaal 6 personen.

De voordelen van trainen bij CTC Talent:

 • Samen leren in een energieke en fijne omgeving
 • Veel praktische oefeningen in de les
 • Leer van elkaars fouten
 • Interactief, veel ruimte voor vragen

Staat jou training er niet tussen? Laat dan hier je gegevens achter met de gewenste training. Wij houden je op de hoogte van de eerstvolgende training.

Waarom Microsoft Officevaardigheden essentieel zijn voor bedrijfsteams

Microsoft Office trainingen

Wil je meer informatie of één of meerdere trainingen volgen?

Meld je dan direct aan!

De voordelen

We zetten graag de voordelen van de Microsoft Office trainingen van ICTzaak op een rij:
ICTzaak Microsoft Office trainingen Efficiëntie en samenwerking
Efficiëntie en samenwerking

Teams, Outlook en SharePoint stellen teams in staat om gegevens snel te organiseren, berekeningen uit te voeren in gedeelde Excel- bestanden en informatie te delen. Dit bevordert efficiëntie en samenwerking binnen het team.

ICTzaak Microsoft Office trainingen Data-analyse en besluitvorming
Data-analyse en besluitvorming

Bedrijfsteams moeten vaak grote hoeveelheden gegevens verwerken. Excel, i.c.m. Power BI biedt de mogelijkheid om deze gegevens te analyseren, trends te identificeren en beslissingen te nemen op basis van feiten. Of het nu gaat om financiële prognoses, personeelsplanning of voorraadbeheer, Microsoft Office helpt teams goed geïnformeerde keuzes te maken.

ICTzaak Microsoft Office trainingen Budgettering en rapportage
Budgettering en rapportage

Voor bedrijven is het cruciaal om budgetten bij te houden en financiële rapporten op te stellen. Excel en Power BI zijn betrouwbare hulpmiddelen voor budgettering, winst- en verliesrekeningen en cashflowbeheer.

ICTzaak Microsoft Office trainingen Efficiëntie en samenwerking
Projectbeheer en planning

Teams kunnen met Excel, Teams, Outlook en SharePoint projectplanningen maken, resources toewijzen en mijlpalen volgen. Het zijn onmisbare instrumenten om projecten op schema te houden en deadlines te halen.

ICTzaak Microsoft Office trainingen Visualisatie en presentatie
Visualisatie en presentatie

Excel-grafieken en dashboards in Power BI zijn effectieve manieren om gegevens te visualiseren en te presenteren aan collega’s en stakeholders. Duidelijke visualisaties in Word en PowerPoint vergemakkelijken de communicatie en besluitvorming.

Excel Basis

449
404,10
 • Ontdek de basis van Excel met een praktische training en bouw essentiële vaardigheden op voor effectief gebruik van spreadsheets.

Excel Gevorderd

449
404,10
 • Leer werken met meer complexe berekeningen, draaitabellen, beveiliging, controle en validatie en macro's voor optimale productiviteit.

Excel Expert

579
521,10
 • Leer geavanceerde Excel- vaardigheden zoals complexe formules, Wat-als analyses, Power Query en Power Pivot en het maken van aangepaste functies.

Excel VBA

769
692,10
 • Verbeter uw productiviteit door repetitieve Excel-taken of hele spreadsheets te automatiseren met macro’s en de Visual Basic Editor.

Data-analyse en Power BI

579
521,10
 • In de training Data-analyse met Power Query, Power Pivot & Power BI kom je meer te weten over het inladen, transformeren en combineren van de juiste data in een overzichtelijk dashboard.
 • Data modelling en datawarehouse
 • Het inladen van data vanuit bronnen
 • Extract, Transform en Load Proces
 • Kardinaliteit en filterrichting
 • De meest gebruikte DAX-functies
 • Een datumtabel invoegen
 • Power Query en Power Pivot
 • Een dashboard met nuttige visuals inrichten