Wij helpen je met,

Cloudback-up

Je krijgt te maken met diefstal, brand, een cryptoaanval of een technisch mankement en je belangrijke bestanden zijn niet meer te lezen! Realiseer je hoeveel tijd en geld je dan moet investeren om weer ‘back in business’ te zijn? Bereid je organisatie voor, kies een cloudback-up.

Al je bestanden veilig

Continuïteit met een cloudback-up

Een cloudback-up oplossing zorgt voor de continuïteit voor jouw organisatie. Je bent voorbereid op de voor jouw relevantie calamiteiten. Wist je dat Microsoft 365 slechts 14 dagen retentie heeft tot maximaal 24 versies van hetzelfde bestand? Wanneer je in geval van calamiteit bestanden kwijtraakt is het jouw verantwoordelijkheid. Met de extra Microsoft 365 back-up, is er altijd een kopie beschikbaar.

Veilige opslag zonder datalimiet

Met Cloudback-up maak je snel en eenvoudig via internet een automatische back-up van je bestanden, die je indien nodig eenvoudig weer terughaalt. Je geeft zelf aan van welke bestanden je een back-up wilt maken. Cloudback-up zorgt dan voor een automatische back-up op de ingestelde tijd, bijvoorbeeld in de avond. Cloudback-up heeft geen datalimiet. Je kunt dus van al je bestanden, hoe groot ze ook zijn, een back-up maken, zo vaak je wilt. Je gegevens worden opgeslagen in een van onze datacenters, die behoren tot de veiligste computerruimtes van Nederland en voldoen aan ISO 27001-eisen. Deze digitale kluis is permanent beschermd.

Limietloos

Cloudback-up heeft geen datalimiet, je kunt dus al je bestanden opslaan.

Made in Holland

Opslag in Nederlandse datacenters die aan de hoogste beveiligingseisen voldoen.

Incrementeel

Na een eenmalige back-up worden alleen de nieuwe of gewijzigde bestanden opgeslagen. Dat is snel en efficiënt.

Klanttevredenheid 99,07%

108 ticketbeoordelingen afgelopen 2 maanden