Slim samenwerken met

Microsoft 365

Krijg je werk gedaan en blijf in contact met de Microsoft 365 apps zoals Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook en cloudopslag. ICTzaak is al jarenlang gecertificeerd Microsoft Partner. Neem contact op met onze consultant voor een advies passend bij jouw organisatie.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 combineert alle bekende Office-apps, gehoste e-mail en geavanceerde beveiliging. Het is een abonnement met cloudopslag, online apps en offline desktopversies.

Microsoft 365 apps

De abonnement van Microsoft 365

Microsoft 365 biedt diverse mogelijkheden als het gaat om abonnement, maar wat heb je werkelijk nodig voor jouw organisatie? Samen maken we een analyse van je situatie en zoeken we naar een passende oplossing voor jouw continuïteit.

Onderneem je in de zorg of het onderwijs? Hiervoor zijn er diverse Microsoft 365 mogelijkheden die we extra voordelig kunnen inrichten.

Wees productief op elke locatie

Krijg werk gedaan en blijf in contact, of je nu extern werkt of op locatie.

Je bedrijf beveiligen

Help bedrijfsgegevens te waarborgen met ingebouwde beveiligingsfuncties.

Een kosteneffectieve oplossing

Stroomlijn ICT-installatie, -beheer, en -kosten met één productiviteitsoplossing.

Logo Silver Microsoft Partner

Silver Microsoft Partner

ICTzaak is al jarenlang gecertificeerd Microsoft Partner, namelijk Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner. Wij hebben de expertise om jouw onderneming te ondersteunen met de Microsoft producten en diensten. Met deze Microsoft certificering heeft ICTzaak uitgebreide support mogelijkheden zodat je continuïteit als onderneming gewaarborgd is.