ICTzaak Assistent:

je proactieve IT-waakhond

De ICTzaak Assistent biedt ondernemers een proactieve predictive tool die 24/7 de gezondheid van hun hard- en software monitort. Ontdek de voordelen.

ICTzaak Assistant - ICT Protect Veiligheid Monitoring Data

ICTzaak Assistent, de IT-waakhond voor iedere ondernemer

Of je nu een pitter bent of directeur van een mkb-bedrijf, in alle gevallen rust je bedrijfsvoering op IT. Die moet daarom 24/7 beschikbaar zijn, als water uit de kraan. Intussen nemen de risico’s alleen maar toe. Met een abonnement op de ICTzaak Assistent krijg je de beschikking over een betrouwbare waakhond die onheil van ver ziet aankomen en begint te blaffen voordat enige schade is ontstaan. De ICTzaak Assistent maakt ontzorgen onnodig. Deze predictive tool is iedere zorg voor. De ICTzaak Assistent reduceert zo je onvoorziene IT-uitgaven.

ICTzaak Assistent: veilig gevoel

Je moet er niet aan denken om gehackt te worden. Om lamgelegd te worden door een DDoS-aanval. Daarom heb je hopelijk je cyber safety wel op orde. ICTzaak biedt ook in dat opzicht betrouwbare beveiligingssoftware. Maar je IT is meer dan alleen virusbeveiliging. Hoe is het gesteld met uw digitale identiteit? Weet je zeker dat die niet op het darkweb te koop wordt aangeboden? Hoe zeker ben je ervan dat je harddisk gezond is? Dat je niet zal worden geconfronteerd met een crash die altijd ongelegen komt? Zodra de waakhond begint te grommen – je ICTzaak Assistent – heb je nog tijd en gelegenheid om actie te ondernemen.

Betrouwbaarheid gewaarborgd

Wie verstandig onderneemt, schat de risico’s in en anticipeert daarop. Precies in dat kader hebben wij voor je de ICTzaak Assistent ontwikkeld. Die houdt 24/7 je hardware in de gaten. Weet je precies hoe oud die laptop is waarop je collega nog steeds iedere dag werkt? In het kader van je functioneel beheer download je allerlei applicaties. Weet je zeker dat die je IT-omgeving niet negatief beïnvloeden? Met onze moderne en verfijnde monitoringstechnieken houden we op afstand de status en gezondheid van je hardware en applicaties in de gaten. Zodra de ICTzaak Assistent een mogelijk computerprobleem detecteert, ontvang je een waarschuwing voordat je last krijgt van een storing. Zo waarborgt de ICTzaak Assistent de betrouwbaarheid van je IT-omgeving. Die is veel meer waard dan de geringe maandelijkse abonnementskosten.

Klanttevredenheid 99,07%

108 ticketbeoordelingen afgelopen 2 maanden

Wat betekent dit voor je:

ICTzaak Assistent in één stap

De ICTzaak Assistent, je waakhond die alle zorgen voor is, kost je maandelijks slechts € 5,00 per laptop of computer en € 7,50 per (virtuele) server. Installatie van aparte software is niet nodig. Je bent slechts één stap verwijderd van die betrouwbare waakhond: klik op de knop Inschakelen om de ICTzaak Assistent te activeren voor je IT-omgeving.

ICTzaak Assistant - ICT Protect Veiligheid Monitoring Data - Servicemail

Voordelen ICTzaak Assistent

We zetten graag voor je de voordelen van de ICTzaak Assistent nog op een rij:

Hij controleert 24/7 de status van je hardware, je besturingssystemen, verbindingen en IT-processen.

Hij functioneert op een modern platform, waar honderden apparaten aan verbonden zijn. Regionale storingen worden zo onmiddellijk ontdekt. Wij kunnen je direct informeren over internetonderbrekingen, problemen met Microsoft 365 etc.

Komt de ICTzaak Assistent je gegevens tegen op het darkweb, dan word je daarover onmiddellijk geïnformeerd.

Je bent altijd eerder op de hoogte van potentiële storingen dan zonder ICTzaak Assistent.

Het risico van uitval van soms kritische software wordt zo aanzienlijk verlaagd.

Op basis van de monitoring door de ICTzaak Assistent ontvang je van ons maandelijks een IT-rapportage over de status van je hard- en software. Dat geeft je de mogelijkheid om je bedrijfsmiddelen efficiënt te beheren.