Onderneem slimmer met de ICTzaak Assistent

Komt de aanschaf van nieuwe hardware binnen jouw bedrijf als een verrassing? Heb je geen inzicht in het aantal computers en de aanschafdatum ervan? Ontvangt je systeembeheerder niet automatisch een seintje als de antivirus software op een computer van je collega niet is bijgewerkt? Dan is de ICTzaak Assistent iets voor jou! Kies ook voor slim ICT-beheer!

In een eenvoudig dashboard toont de ICTzaak Assistent alle informatie die belangrijk is voor goed en slim ICT-beheer. Genereer met één klik een prognose waarin staat welke hardware aan vervanging toe is. Krijg inzicht welke computers intensief gebruikt worden of juist altijd uit staan.

De ICTzaak Assistent gaat nog verder. Als op een computer te weinig schijfruimte beschikbaar is, de processor te warm wordt of de antivirus software niet is bijgewerkt, dan informeert de assistent rechtstreeks de gebruiker en/of de systeembeheerder. Daarmee voorkom je extra kosten doordat een collega plotseling niet meer kan werken vanwege technische problemen.

Alle computers die bij ICTzaak worden aangeschaft bevatten standaard de ICTzaak Assistent. Onze helpdesk acteert proactief bij signalen van de ICTzaak Assistent. Indien gewenst ontvang je van ons automatisch offertes, gebaseerd op de prognose van de ICTzaak Assistent.

 

Neem contact met ons op als je de ICTzaak Assistent wilt gaan gebruiken. via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar info@ictzaak.nl.

Deel dit bericht

Meer blog artikelen