Microsoft COPILOT: Jouw digitale Creatieve Copiloot

Dexflow-COPILOT-Jouw-digitale-Creatieve-Copiloot-ICTzaak-Blogpage
Dexflow-COPILOT-Jouw-digitale-Creatieve-Copiloot-ICTzaak-Blogpage

Microsoft COPILOT is een innovatieve tool die is ontworpen om je te helpen bij het maken van content, maar ook helpt bij je dagelijkse werkzaamheden.

Het maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om samen te werken in jouw organisatie. Je vindt COPILOT terug in Microsoft pakketten zoals Outlook, Teams, Wordt. Etc. Het maakt gebruik van jouw data om efficiënt te kunnen werken en de content die gegenereerd wordt kan op bestaande documenten gebaseerd worden.


COPILOT begrijpt jouw visie door geavanceerde AI-technologie en kan op die manier suggesties doen, feedback geven en zelfs nieuwe ideeën genereren op basis van jouw input.

COPILOT werkt samen met Microsoft Office, Adobe Creative Cloud maar ook andere creatieve tools, het biedt ondersteuning voor verschillende bestandsindelingen en platforms, zodat je kunt blijven werken zoals je gewend bent.

COPILOT heeft toegang tot een uitgebreide bibliotheek met creatieve bronnen, waaronder afbeeldingen, sjablonen, geluiden en meer.

COPILOT past zich aan jouw behoeften aan. Het biedt persoonlijke begeleiding en aanbevelingen op basis van je voorkeuren en ervaringsniveau, waardoor je snel vooruitgang kunt boeken.

 

 


Hoe kan COPILOT ons helpen?

Een aantal voorbeelden waarbij COPILOT zou kunnen helpen:

  • Laat hem een lange mailwisseling lezen en vraag een korte samenvatting hiervan.

  • Stel een mail op in korte bewoordingen en laat deze tekst omzetten in een korte informele tekst.

  • Je kunt na je vakantie een overzicht vragen van alle belangrijke mails in je outlook en laten sorteren op prioriteit.

  • Binnen Teams kan je een samenvatting van de vergadering laten maken, de grapjes en onzin laat hij uit zichzelf weg. Ook kan je een actielijst laten maken of een overzicht van afspraken.

  • Je kunt een PowerPoint in elkaar zetten, en daarna de opmaak en styling volledig door COPILOT uit laten voeren, deze kan rekening houden met je eigen huisstijl.

  • Je kunt een document laten genereren waarbij COPILOT informatie haalt uit bijvoorbeeld 1000 bestanden.


Bestel een licentie bij ICTzaak voor COPILOT en je kunt direct starten. Houd er wel rekening mee dat je in het begin best wel wat tijd kwijt zult zijn aan het wennen aan COPILOT. De opdrachten die je moet geven aan COPILOT zullen vrij specifiek gemaakt worden, je zult in het begin moeten wennen hoe je het moet aansturen.

Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat 94 procent van de mensen het na 2 maanden al niet meer willen missen omdat het zoveel tijd scheelt op de werkvloer.


Nieuwsgierig geworden naar Microsoft COPILOT en hoe ICTzaak uit Veenendaal het kan implementeren in uw workflow? Neem contact op met ICTzaak via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar info@ictzaak.nl.

Deel dit bericht

Meer blog artikelen