ICTzaak ontzorgt Woonzorgcentrum Verburgt-Molhuysen Staete met cloudapplicaties

woonzorgcentrum Verburgt-Molhuysen Staete, Helpdesk ICTzaak, Cloud applicaties, ICT, Oplossingen, Autorisatie Cloud applicatie
woonzorgcentrum Verburgt-Molhuysen Staete, Helpdesk ICTzaak, Cloud applicaties, ICT, Oplossingen, Autorisatie Cloud applicatie

ICTzaak biedt Woonzorgcentrum Verburgt-Molhuysen Staete uit Oosterbeek de zekerheid van ontzorgd te worden. Ervaar ook de service van ICTzaak.

Helpdesk ICTzaak, volgens Hieke de Zeeuw

“De helpdesk van ICTzaak is heerlijk laagdrempelig. De mensen weten precies met welke ICT-tools wij werken. Als ik wat geregeld wil hebben, is één telefoontje genoeg. In de zorg werken we met veel vertrouwelijke data. Een goede beveiliging is essentieel. Al ruim tien jaar lang vertrouwen we volledig op de deskundigheid van ICTzaak.”

Hieke de Zeeuw is directeur van het kleinschalige woonzorgcentrum Verburgt-Molhuysen Staete tussen Arnhem en Oosterbeek. De appartementen van de kwetsbare ouderen zijn gesitueerd in drie villa’s, omringd door een prachtig park. De mensen voelen zich hier thuis, juist vanwege de kleinschalige manier van werken.

Woonzorgcentrum Verburgt-Molhuysen Staete, al ruim tien jaar klant.

Cloudapplicaties

“Toen mijn partner en ik tien jaar geleden dit woonzorgcentrum overnamen, stonden alle data op een ouderwetse server. Nu werken we alleen nog maar met moderne cloudapplicaties die voldoen aan alle wettelijke vereisten. In die transitie hebben Harmen van Veldhuizen en zijn collega’s een belangrijke rol gespeeld. De zorg kan niet meer zonder digitalisering. Maar dan is het wel de kunst om de ICT overzichtelijk en simpel te houden. Het is geen doel, maar een middel dat past bij de organisatie. ICT en communicatie moeten weerspiegelen wie en wat je wilt zijn. De mensen van ICTzaak voelen dat prima aan.”

ICTzaak biedt de zekerheid van ontzorgd te worden.

ICTzaak biedt zekerheid

“Aan de ene kant moeten de cloudapplicaties goed toegankelijk zijn voor iedereen die ermee werken binnen ons woonzorgcentrum. Aan de andere kant mag niet iedereen overal bij komen. De autorisatie moet dus goed geregeld zijn. De mensen van ICTzaak hebben daar goed over nagedacht. Dat alles werkt nu prima. Ik heb er geen omkijken naar. En áls we direct ICT-ondersteuning nodig hebben, zijn de lijntjes met ICTzaak kort. Zij bieden remote support. Is er meer nodig, dan meldt Harmen van Veldhuizen zich hier snel om dingen op te lossen. Met ICTzaak hebben we dus de zekerheid van ontzorgd te worden.”

Nieuwsgierig naar wat ICTzaak voor jullie ICT kan betekenen? Maak direct kennis met onze helpdesk. Bel 0318 53 19 66 of e-mail info@ictzaak.nl.

Proactief beheer

Microsoft 365

Deel dit bericht

Meer blog artikelen