Wil jij elke dag een half uur eerder thuis zijn?

Online computertrainingen - Zet uw kennis in de hoogtste versnelling
Online computertrainingen - Zet uw kennis in de hoogtste versnelling

Wil jij elke dag een half uur eerder thuis zijn?

Hoe is het gesteld met de computerkennis in jouw bedrijf? Bespaar tijd met de online computertrainingen van ICTzaak.

Stel je voor: je hebt geen rijbewijs en geen rijervaring, maar je wilt toch in een auto rijden. Iedereen in je omgeving rijdt tenslotte in een auto en je kan daarmee je reistijden aanzienlijk verkorten. Je ontdekt hoe de auto start. Daarna probeer je alle hendeltjes die aan het stuur zitten uit. Op het dashboard beginnen lampjes te branden die ooit handig kunnen zijn, maar waaraan je nu niets hebt. Je enige doel is om vooruit te komen. Op een gegeven moment ontdek je dat wanneer je de koppeling intrapt en de koppeling in de eerste versnelling zet, de auto vooruit gaat. Tevreden rijdt je elke dag van huis naar kantoor en weer terug. De hendeltjes aan het stuur en de 5 extra versnellingen heb je daar niet eens voor nodig!

Wat zijn de voordelen als je in de auto zou rijden zoals die ooit is bedacht? Als je bijvoorbeeld alle versnellingen gebruikt ben je elke dag veel eerder thuis. De auto maakt minder lawaai en verbruikt minder brandstof. De extra functies zoals een richtingaanwijzer, de lampen en ruitenwissers bevorderen de veiligheid en laten je genieten van meer comfort.

Natuurlijk is dit voorbeeld zwaar overdreven. Toch komen wij dit in de ‘computerwereld’ dagelijks tegen. Veel gebruikers volgen geen trainingen en kennen de mogelijkheden van hun veelgebruikte programma’s niet. Een gevolg daarvan is dat er omslachtig en inefficiënt wordt gewerkt. De gebruiker zelf is niet anders gewend en onderneemt geen actie.

Online computertrainingen

Hoe is het gesteld met de computerkennis in jouw bedrijf? Breng het in kaart met de voordelige online kennisanalyse van ICTzaak. Daarna krijgen je medewerkers toegang tot een online trainingspakket waarmee zij hun kennis kunnen vergroten. Een gemiddelde gebruiker bespaart ongeveer een half uur per dag na het volgen van deze trainingen. Mogelijk zijn onze trainingen ook leerzaam voor jou? Hoewel jij de auto gebruikt zoals die ooit is bedacht, ben je op die manier toch nog elke dag een half uur eerder thuis!

De ICTzaak adviseert je graag. Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

ICT advies

Foto © Vencer

Deel dit bericht

Meer blog artikelen