Efficiënt samenwerken met Microsoft Teams

Microsfot Teams en ICT Zaak
Microsfot Teams en ICT Zaak

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een op chat gebaseerde manier van samenwerken; communiceer één op één met collega’s of start een groepsgesprek. Deel eenvoudig bestanden en plan vergaderingen.

Het pakket is volledig geïntegreerd met Office365, waardoor je erg veel mogelijkheden hebt. Teams is eigenlijk hetzelfde als ‘Skype voor Bedrijven’, maar kan veel meer!

Praktijkvoorbeeld samenwerken

Microsoft Teams is een sterke tool om samen te werken vanaf meerdere locaties. Zo kan de verkoopmedewerker snel en efficiënt overleggen met technici om belangrijke informatie te delen of te overleggen welke oplossing het beste is voor de klant.

Is samenwerken met Teams zinvol voor mijn organisatie?

De voordelen van Microsoft Teams zijn er vooral voor organisaties waarbij medewerkers niet in dezelfde ruimte aan het werk zijn, en toch samen willen werken. Verder kan het gebruikt worden om vanuit één applicatie samen te werken aan een project waarbij bestanden en informatie per project netjes gescheiden zijn.

Hoe ziet Microsoft Teams eruit?

Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden, bekijk de introductie van Teams van Microsoft en hoe u efficiënter kunt samen werken.

Hulp nodig?

ICTzaak gebruikt Microsoft Teams voor diverse doeleinden. Wij kunnen u adviseren over de inrichting en het gebruik van Microsoft Teams.
Neem contact op met een van onze consultants. Tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0318-53 19 66 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

ICT Zaak en Software

Deel dit bericht

Meer blog artikelen