Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met PerfectView CRM

Bedrijfsprocessen PerfectView CRM
Bedrijfsprocessen PerfectView CRM

Laatst vertelde een klant dat sinds hij de processen in zijn bedrijf had geautomatiseerd met PerfectView CRM, de omzet binnen één jaar met vier miljoen euro had zien stijgen. De aantrekkende economie had hem daarbij uiteraard geholpen, maar – zo zei hij – het werk dat voortkomt uit die vier miljoen euro extra omzet, hadden wij nooit kunnen uitvoeren zonder procesoptimalisatie.

Onafhankelijk

Een slimme ondernemer zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen niet afhankelijk zijn van medewerkers. Die ondernemer zorgt ervoor dat de techniek voor hem werkt. Goed werkende techniek neemt geen twintig plus dagen verlof en geen koffie- en lunchpauzes. 500 uren gratis continuïteit, exclusief gemiddeld 55 uren ziekteverzuim! Bovendien: techniek werkt ook búiten werktijden.

Gegevensopslag

Wat valt er bij een doorsnee bedrijf dan te verbeteren, vraagt u zich misschien af. Daar kan ik u tientallen voorbeelden van geven. Als eerste: ‘klantdata’. Daarmee bedoel ik de bezoek- en postadressen, contactpersonen en overige contactgegevens. In hoeveel programma’s en verspreid over hoeveel collega’s zijn die gegevens opgeslagen? Tel daar de ‘vluchtig’ opgeslagen Excel-exports niet bij op. Meer dan twee? Dan kost het beheren van klantdata teveel tijd. Ga hiermee aan de slag en verhoog de efficiëntie!

Klantbeleving

Een ander voorbeeld. Uw verkoopmedewerker stuurt een voorstel naar een klant. De klant heeft daar een vraag over en belt naar het nummer dat in de offerte staat. Krijgt de klant dan direct de juiste verkoper aan de lijn? En als die verkoper op dat moment toevallig even niet beschikbaar is, heeft dan de collega die dan de telefoon opneemt direct inzicht in het voorstel en alle zaken die besproken zijn? Verbeter de klantbeleving en ga hiermee aan de slag!

PerfectView CRM

Hoe? Procesoptimalisatie begint met een goed klantrelatiebeheersysteem oftewel CRM. Met PerfectView CRM zijn beide punten uit het voorbeeld in één keer goed geregeld.

ICTzaak helpt u graag met de implementatie! Stel uw vraag aan Arjan, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0318-53 19 66 of via de e-mail.

Online werken PerfectView

Foto van Pexels

Deel dit bericht

Meer blog artikelen