‘Ik weet je wachtwoord’

Ik-weet-je-wachtwoord-ICTzaak-Blogpage
Ik-weet-je-wachtwoord-ICTzaak-Blogpage

Dat is de pakkende titel van het boek dat wat ons betreft iedereen met een internetverbinding zou moeten lezen. De kans is groot dat je als internetter vroeg of laat met een vorm van digitale fraude te maken krijgt. Het bewust zijn van de gevaren van het gebruik van de digitale snelweg is dan een goed begin van bescherming.

Als je privé gehackt wordt, dan is dat lastig. Wanneer je zakelijk de klos bent, is het nog vervelender. Een zakelijk hack kan jou (of je directie) veel geld kosten. In de vorm van boetes en imagoschade. Daarnaast speelt achteraf ook schuldgevoel en spijt een rol: had ik mezelf maar beter beschermd.

In tien hoofdstukken beschrijft auteur Daniel Verlaan de meestvoorkomende vormen van digitale fraude, zoals phishing, ransomware en spyware.

ICTzaak roept op om het boek ‘Ik weet je wachtwoord’ aan te schaffen en te lezen. Het boek bevat meteen een aantal praktische adviezen, waarmee je jezelf beter kan beschermen. Door de inhoud van het boek ter harte te nemen, is de aanschafprijs snel terugverdiend.

ICTzaak Leestip: Schaf dit boek meteen aan voor alle collega’s en vergroot de bewustwording!

Bestel ‘Ik weet je wachtwoord’


Hoe u uw workspaces en workflow optimaal kunt beveiligen volgens ICTzaak? Neem contact op via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar helpdesk@ictzaak.nl.

Deel dit bericht

Meer blog artikelen