ICTzaak: ICT-afdeling wordt zelfstandige onderneming

Per 1 januari 2017 is de ICT-afdeling van De kantoorspecialist verder gegaan als zelfstandig onderneming: ICTzaak. Het telefoonnummer, de mensen en de locatie blijven hetzelfde. Wij van de ICTzaak zijn overtuigd van onze kracht en kwaliteit: bijdragen aan het succes van onze klanten in het MKB, het onderwijs en de zorg.

De kantoorspecialist sinds 1989

De kantoorspecialist logoAl sinds 1989 is De kantoorspecialist actief met benodigdheden voor een productieve en fijne kantooromgeving. De oprichter heeft naast kantoorinrichting en -artikelen vanaf het begin kantoorapparatuur in het assortiment gevoerd. Eerst de analoge kopieermachines, later de digitale multifunctionals. Met name die digitale ontwikkeling zorgde ervoor dat we in 2005 zijn gestart met een ICT-afdeling.

Deze afdeling heeft een dynamische ontwikkeling meegemaakt. Naarmate de groei doorzette, is er steeds meer geprofessionaliseerd. En met succes. Ondertussen is er een team van 7 mensen dagelijks actief om computergebruikers bij bedrijven, scholen en (zorg)instellingen te ondersteunen met ICT systemen en netwerken. Dit vraagt steeds nadrukkelijker om focus en specialisatie, gericht op het actueel houden van ons werk- en kennisniveau. Bovendien is het voor klanten en leveranciers duidelijker als de ICT-afdeling zich gaat profileren als ICT bedrijf.

ICTzaak sinds 2017

ICTzaak logoDaarom gaat de ICT-afdeling vanaf 1 januari 2017 verder als zelfstandige onderneming onder de naam “ICTzaak”. Dit is de handelsnaam van Everdex ICT B.V., een zusteronderneming van De kantoorspecialist. Met deze nieuwe naam zetten we in op verdere ontwikkeling en groei van mensen en bedrijf. Om veranderingen voor u tot het minimum te beperken hebben we de ICT-afdeling afgesplitst van De kantoorspecialist. Dit betekent dat lopende overeenkomsten en verplichtingen automatisch overgaan naar ICTzaak. Het telefoonnummer, de mensen en de locatie blijven hetzelfde, waarbij ICTzaak ook gebruik blijft maken van faciliteiten en (administratieve) ondersteuning van De kantoorspecialist.

U kunt vanaf 1 januari 2017 onderstaande gegevens gebruiken voor alle ICT gerelateerde diensten en producten:

Bedrijfsnaam ICTzaak
Manager Arjan van der Zouwen
Email Arjan avdz@ictzaak.nl
Adres De Smalle Zijde 22a | 3903 LP Veenendaal
Telefoon 0318 – 53 19 66
IBAN NL83 INGB 0006 4947 13
KvK-nummer 67428177
Helpdesk helpdesk@ictzaak.nl
Algemene vragen info@ictzaak.nl
Website www.ictzaak.nl

Wij bedanken u voor het vertrouwen van de afgelopen tijd. Vanzelfsprekend staan we als ICTzaak ook in de toekomst voor u klaar. En heeft u tips, ideeën of opmerkingen? Wij horen het graag.

Met vriendelijke groet,

Evert van Engelenhoven
Directeur

Deel dit bericht

Meer blog artikelen