ICTzaak en duurzaam werken

Duurzaam werken
Duurzaam werken

ICTzaak en duurzaam werken

Duurzaam werken is een actueel thema. En terecht. Bij de meeste bedrijven groeit jaarlijks het park van elektronische apparatuur. En daarmee ook het energieverbruik. ICTzaak is zich daarvan bewust en stimuleert duurzaam werken. Intern, maar ook bij onze klanten.

Hoe werken wij zelf?

Bij ICTzaak zijn alle processen gedigitaliseerd. Daardoor verbruiken wij geen papier en toner. Tegelijkertijd beperken wij hiermee het (sluip)verbruik van de printer. Verkoopfacturen worden digitaal verstuurd. In plaats van de traditionele computer die veel energie verbruikt, werken wij met energiezuinige laptops.

Vanwege onze back-up- en monitoringdiensten hebben wij servers nodig. Toch proberen we dat aantal te beperken en te kiezen voor de modellen met een energiezuinige voeding.

Hoe werken onze klanten?

ICTzaak stimuleert duurzaam werken ook buiten de deur. Bij onze klanten bevorderen we bijvoorbeeld het digitaal samenwerken. Door hen te informeren over de mogelijkheden van online vergaderen, hoeft men minder te reizen. Dankzij de moderne technieken valt een volledige thuiswerkplek te realiseren voor iedereen die niet op de fiets naar het werk kan. Op die manier kan het woon-werkverkeer aanzienlijk worden verminderd.

Mogen wij ook u uitnodigen om duurzaam te gaan werken? Met onze slimme ICT-oplossingen helpen wij u graag verder!

Online werken ICT advies

Foto: Freeimages.com/Tamara W

Deel dit bericht

Meer blog artikelen