Integreer uw bedrijfsprocessen in Microsoft365

Met behulp van het Microsoft Power Platform

Bijna alle klanten van ICTzaak maken gebruik van Microsoft365 (voorheen Office365). Maar wist u dat een groot deel van uw dagelijkse repeterende handelingen kan worden ondergebracht in Microsoft365? Grote kans dat de licenties van het Microsoft Power Platform al beschikbaar zijn in hun huidige abonnement. U betaalt er dus niets extra’s voor!

Hierbij een aantal voorbeelden:

Zodra u een nieuwe klant aanmaakt in AFAS, SnelStart, Exact Online of ander boekhoud programma, kan Microsoft365 automatisch een klantenmap aanmaken, inclusief onderliggende mappen ‘Documenten’, ‘Overeenkomsten’ en ‘Offertes’. Zo houdt u structuur in uw mappen en kunnen uw collega’s documenten snel terugvinden.

Als u een getekende Overeenkomst retour ontvangt, dan kan Microsoft365 die automatisch herkennen en in de juiste klantenmap in SharePoint plaatsen.

Als een klant een formulier invult met Microsoft Forms, kan Microsoft365 geautomatiseerd een bericht via Teams versturen naar de accountmanager.

Zodra u een inkoopfactuur ontvangt met bijvoorbeeld een losse uren verantwoording, dan voegt Microsoft365 die voor u samen en maakt er één PDF van.

De voorbeelden en toepassingen zijn eindeloos!

Bijna alle processen zijn te automatiseren met Microsoft Power Automate, Microsoft Power Apps en Microsoft SharePoint.

Workspace365 Uitpuilende mailbox?


De consultants van ICTzaak inventariseren graag welke bedrijfsprocessen bij u ondergebracht kunnen worden in Microsoft365. Neem contact met ons op via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar helpdesk@ictzaak.nl.

Deel dit bericht

Meer blog artikelen