Een opgeruimde werkplek dankzij Workspace365.

Een opgeruimde werkplek verhoogt uw prestatievermogen. U bent productiever, het vermindert stress en u heeft meer controle.” Zo valt te lezen in dit artikel van WeTalent

Dat geldt natuurlijk ook bij de digitale werkplek. Hoe lang bent u bezig met het openen van allerlei programma’s, het zoeken naar informatie en het verwerken van uw e-mail? En hoe veel tijd vraagt dit van uw collega’s?

De mensen van New Day at Work hebben dat begrepen en ontwikkelden Workspace365. Workspace365 is een eenvoudig werkblad, waarin al uw bedrijfsprocessen zijn ondergebracht. Alles draait om structuur. Door middel van grote knoppen (een soort grote snelkoppelingen) bent u in één klik bij uw documenten, uw e-mail, agenda, of bijvoorbeeld een zelfgemaakt declaratieformulier.

Naast overzicht zorgt deze manier van werken ook voor veiligheid. Dankzij Single-Sign-On die Workspace365 is ingebouwd, heeft elke gebruiker maar één inlog. Als u die dichtzet – bijvoorbeeld als er een gebruiker uit dienst gaat – blokkeert u meteen de toegang tot alle app’s waar deze gebruiker toegang toe had. Het rondslingeren van ongebruikte accounts (met het gevaar van datalekken die dat met zich meebrengt), zijn daarmee verleden tijd.

Workspace365 is web based..

..en werkt op alle apparaten. ICTzaak helpt u graag met de implementatie hiervan!

Praktijkvoorbeeld

Stel u organiseert een bedrijfs-BBQ. Organisatorisch is het versturen van uitnodigingen en het registreren van aanmeldingen al een project op zich. In Workspace365 niet. U maakt eenvoudig een registratieformulier aan en plaatst die achter een tegel. Vervolgens publiceert u die tegel met één klik op alle werkbladen van uw collega’s.

Thuiswerken Veilig mailen


Wenst u gebruik te maken van de diensten en expertise van ICT-Zaak, neem dan contact met ons op via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar helpdesk@ictzaak.nl.

Deel dit bericht

Meer blog artikelen