Vacature

Support Engineer

Ben jij gedreven, altijd optimistisch en kan je vrijheid en verantwoordelijkheid aan? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven. We zien namelijk graag ons team uitgebreid met een Support Engineer.

De functie

Samen met 9 positieve collega’s ontzorgen wij bedrijven, scholen en instellingen met ICT-oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat klanten succesvol en zonder zorgen zich kunnen concentreren op hun vak.

Het team van ICTzaak bestaat momenteel uit een manager, 6 consultants, 1 support engineer en 1 programmeur. Graag zien we dit team uitgebreid met een support engineer ter versterking van de helpdesk. De helpdesk is dagelijks bemand door twee medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat vanaf deze plaats bovengemiddeld goede ICT-ondersteuning verleend kan worden bij onze klanten.

In deze functie krijg je de uitdaging om onze klanten te ondersteunen bij allerlei ICT gerelateerde issues. Je krijgt 1e lijns verantwoordelijkheid dus je bent het visitekaartje van het bedrijf. Als Support Engineer verricht je voornamelijk werkzaamheden op kantoor.


Je takenpakket bestaat uit:

 

Wij vragen 

 

Wij bieden

ICTzaak biedt je een fulltime functie in een positief team. Bij ons krijg je naast verantwoordelijkheid ook vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Naast de aansprekende werksfeer krijg je als consultant een prima salaris.

En wat we jou nog meer bieden: 

  

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van ICTzaak is christelijk, informeel en resultaatgericht. Wij hebben langdurige relaties met onze klanten wat met name toe te schrijven is aan de positieve contacten, het nakomen van afspraken en een proactieve houding.

De kracht van ons bedrijf zijn de mensen. Daar investeren we dan ook graag in. Je merkt daarom ook de intrinsieke motivatie en gedrevenheid.

Bedrijfsprofiel

ICTzaak is ontstaan uit De Kantoorspecialist Veenendaal. ICT-dienstverlening en de verkoop van kantoorbenodigdheden zijn hiermee formeel van elkaar gescheiden. We werken echter wel onder één dak samen. We vullen elkaar namelijk heel mooi aan en hebben daardoor ook gezamenlijke klanten. Totaal krijg je zo’n 50 collega’s waarmee we samenwerken en leuke activiteiten ondernemen.

Reageer!

Denk jij deze functie goed in te kunnen vullen of wil je hierin verder groeien? Wacht dan niet maar bel Evert van Engelenhoven op 06 215 711 92 voor meer informatie. Of e-mail je motivatie en CV naar eve@ictzaak.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Welkom bij ICTzaak, dit is wat wij doen: