Vacature

Consultant

Ben jij gedreven, altijd optimistisch en kan je vrijheid en verantwoordelijkheid aan? Kom dan eens onze bonenkoffie proeven. We zien namelijk graag ons team van consultants uitgebreid.

De functie

Samen met 9 positieve collega’s ontzorgen wij bedrijven, scholen en instellingen met ICT-oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat klanten succesvol en zonder zorgen zich kunnen concentreren op hun vak.

Het team van ICTzaak bestaat momenteel uit een manager, 5 consultants, 1 support engineer en 1 programmeur. Wij wisselen de werkzaamheden met elkaar af zodat de werkweek uitdagend blijft en je ook alle werkzaamheden kan uitvoeren bij onze klanten. De ene dag ondersteun je op de helpdesk terwijl je de meeste dagen voor klanten bezig bent op kantoor of op locatie. 

Je werkt zelfstandig maar hebt een positief en gedreven team om je heen. Je werkt vooral regionaal, met af en toe een flink uitstapje. Het beheer van middelgrote omgevingen behoort tot de werkzaamheden.

 

Je takenpakket bestaat uit:

 

Wij vragen 

 

Wij bieden

ICTzaak biedt je een fulltime functie in een positief team. Bij ons krijg je naast verantwoordelijkheid ook vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Naast de aansprekende werksfeer krijg je als consultant een prima salaris.

En wat we jou nog meer bieden: 

  

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van ICTzaak is christelijk, informeel en resultaatgericht. Wij hebben langdurige relaties met onze klanten wat met name toe te schrijven is aan de positieve contacten, het nakomen van afspraken en een proactieve houding.

De kracht van ons bedrijf zijn de mensen. Daar investeren we dan ook graag in. Je merkt daarom ook de intrinsieke motivatie en gedrevenheid.

Bedrijfsprofiel

ICTzaak is ontstaan uit De Kantoorspecialist Veenendaal. ICT-dienstverlening en de verkoop van kantoorbenodigdheden zijn hiermee formeel van elkaar gescheiden. We werken echter wel onder één dak samen. We vullen elkaar namelijk heel mooi aan en hebben daardoor ook gezamenlijke klanten. Totaal krijg je zo’n 50 collega’s waarmee we samenwerken en leuke activiteiten ondernemen.

Reageer!

Denk jij deze functie goed in te kunnen vullen of wil je hierin verder groeien? Wacht dan niet maar bel Evert van Engelenhoven op 06 215 711 92 voor meer informatie. Of e-mail je motivatie en CV naar eve@ictzaak.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.