Slim online documenten ondertekenen met een

SharePoint Klantportaal

Een digitaal klantportaal waar je eenvoudig documenten kan delen en laten ondertekenen. Het portaal is in je eigen huisstijl, beveiligd met verificatie in twee stappen en ontwikkelt met bewezen SharePoint technologie. Laat je adviseren door de consultants van ICTzaak.

Wat is een SharePoint Klantportaal?

Stel je wilt een offerte, jaarrekening of een bouwtekening door je klant laten ondertekenen. Hoe pak je dit aan? Een map delen is te omslachtig en hiermee kan je nog niet ondertekenen.

Hiervoor heeft ICTzaak het SharePoint Klantportaal ontwikkelt. Plaats je documenten in je klantmap en ze zijn direct beschikbaar. Je klant ontvangt een signaal en logt in op het klantportaal om je verzoek te behandelen.

SharePoint Klantportaal menu

Wat kost een SharePoint Klantportaal?

25,00 per maand
  •  
Online ondertekenen met SharePoint Klantportaal

Online ondertekenen

Het ondertekenen gaat eenvoudig online. Plaats je document in de SharePoint klantmap. Vervolgens ontvangt de klant een signaal om hem te ondertekenen. De klant logt in en ondertekent met één klik het document. Het SharePoint Klantportaal voegt vervolgens de handtekening toe aan het originele document en stuurt je een signaal.

Documenten delen en verzoeken

Met het SharePoint Klantportaal is het eenvoudig een document te delen en te verzoeken. Deel het document door hem in de juiste klantmap te plaatsen. Het document is dan beschikbaar tot de klant hem afhandelt. 

Verzoeken gaat via het klantportaal. Kies de klant en stuur hem een signaal om het document aan te leveren. De klant logt vervolgens in en verstuurt het document.

Documenten delen met SharePoint Klantportaal
Beveiligd inloggen met Documenten delen in het SharePoint Klantportaal

Beveiligd met verificatie in twee stappen

Het SharePoint Klantportaal is standaard beveiligd met verificatie in twee stappen. De klant bevestigt met zijn mobiele telefoon de login waarna hij toegang krijgt. Het beheer gedeelte is beschikbaar via je Microsoft 365-account wat eveneens verplicht is beveiligd met meervoudige verificatie.

ICTzaak is Silver Microsoft Partner