ICTzaak ontzorgt Timmerfabriek Vermeer

Timmerfabriek Vermeer is enorm tevreden over ICTzaak uit Veenendaal.
Timmerfabriek Vermeer is enorm tevreden over ICTzaak uit Veenendaal.

ICTzaak biedt Timmerfabriek Vermeer complete ICT-ontzorging met bedrijfssoftware Dexflow en andere ICT-oplossingen. Ervaar de service van ICTzaak.


Timmerfabriek Vermeer: “Eén belletje was voldoende. ICTzaak is voor ons al jarenlang een vertrouwde leverancier.”

“Als je een serieus probleem hebt met je ICT, dan wordt vanuit de helpdesk van ICTzaak direct op gereageerd. Laatst lag vroeg in de ochtend de server er bij ons uit. Eén belletje was genoeg om de mensen daar in actie te laten komen. Een uur later draaide alles weer.”

Ria Vermeer is ICT-verantwoordelijk binnen Timmerfabriek Vermeer in Renswoude. Onder het motto ‘Afspraak is afspraak’ produceert deze fabriek kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. De machines in dit moderne en flexibele bedrijf zijn veelal computergestuurd. Om kwaliteit te leveren op de afgesproken tijd aan kleine en grote bouw- en aannemersbedrijven, is het zaak dat je kunt vertrouwen op je ICT-leverancier en -beheerder. 


Dexflow Bedrijfssoftware – ICTzaak

Bedrijfssoftware Dexflow

“ICTzaak heeft onder andere de bedrijfssoftware Dexflow geleverd en beheert die nu ook. Daarmee lopen onze interne bedrijfsprocessen soepel. Dat merkt de klant en zorgt voor tevredenheid over hoe je met klanten omgaat.” Dexflow is helemaal op maat gemaakt voor Timmerfabriek Vermeer.”


Netwerkbeheer door ICTzaak

“We zijn ook enorm tevreden over het netwerkbeheer voor zowel kantoor als fabriek. Eigenlijk hebben we onze hele ICT in handen gelegd van ICTzaak. Dat doe je alleen als je die mensen compleet vertrouwt. En dat is ook zo. Wij zijn al 25 jaar klant bij De Kantoorspecialist, zeg maar: het moederbedrijf van ICTzaak. Daar kopen we al onze kantoorspullen.”

ICTzaak helpt met ICT-oplossingen sneller en slimmer te werken.
ICTzaak – De Smalle Zijde 22a, 3903 LP Veenendaal

Korte lijntjes met ICT zaak

Ria Vermeer is blij met de korte lijntjes die zij heeft met ICTzaak. “Als het om Dexflow gaat, heb ik in principe altijd alleen te maken met Arjan en Jelle. Gaat het om alle andere ICT-zaken, dan worden we goed geholpen door Harmen en Anton.  Dat is prima geregeld bij ICTzaak.”


Nieuwsgierig geworden naar de service van ICTzaak uit Veenendaal of Dexflow bedrijfssoftware? Neem contact op met ICTzaak via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar helpdesk@ictzaak.nl.

Meer over Dexflow

Deel dit bericht

Meer blog artikelen