ICTzaak completeert automatisering facturatie voor 3N30

Vrouw aan het werk op het kantoor. Op de laptop staat Twinfield Boekhouden open.
Vrouw aan het werk op het kantoor. Op de laptop staat Twinfield Boekhouden open.

Probleemoplossend. Creatief. Ervaren. Het zijn de drie kernwaarden van 3N30 Architecten. Om je te kunnen focussen op die waarden, wil je geen energie meer steken in de randprocessen. “Facturen inkloppen in een boekhoudpakket is dan gewoon zonde van de tijd,” zegt directeur Henk Veenvliet. Om ook het laatste stukje van het facturatieproces te automatiseren, vroeg hij ICTzaak om een belangrijke koppeling te ontwikkelen.


3N30 Architecten, Atelier 3 en Landborg leveren een allround aanbod

‘Voor mij is belangrijk dat ICTzaak doet wat wordt beloofd’

3N30, één van de drie

Henk Veenvliet biedt met drie bureaus een allround aanbod in architectuur en bouwkundige consultancy voor de particulier, ondernemer en de projectontwikkelaars. “Als je zegt dat je een allround architectenbureau hebt, ontbreekt het specialisme. Hoe onderscheid je je dan in de markt? Juist door je te focussen op een deel van de markt met je team, bestaande uit architecten en ingenieurs, creëren we juist specialisme in dat segment. Dat is juist waar de markt om vraagt. Daarom hebben wij de markt in drie segmenten verdeeld. Hierdoor ontstaat er toch een compleet maar gespecialiseerd aanbod voor de particulier, de ondernemer en de ontwikkelaar.”

3N30 teamfoto voor het kantoor in Scherpenzeel
Team 3N30 Architecten

Veelomvattend bureau

“Met 3N30 richten we ons op de utiliteitsbouw. We ontwerpen binnen dit bureau voor ondernemers, kantoren en bedrijfspanden. Voor ontwikkelaars ontwerpen we woningbouwprojecten en appartementen. Met Atelier 3, specialist voor luxe villa’s en landhuizen, richten we ons op het ontwerpen van droomhuizen voor de particulier. Compleet van ontwerp tot oplevering en alles wat daar tussenin zit. Met Landborg – specialist voor het buitengebied – verzorgen we naast het ontwerpen ook de benodigde vergunningen voor allerlei soorten gebouwen. Te denken aan een zorgboerderij, bed and breakfast, bedrijfswoningen, maar ook stallen en schuren. Daarnaast verzorgen wij functieveranderingen en omgevingsplanwijzigingen. We treden op als adviseur voor agrariërs, particulieren en niet-agrarische bedrijven in het buitengebied. Samen hebben we een schat aan ervaring. We onderscheiden ons als veelomvattend bureau door de korte lijntjes met de overheid en onze praktische bouwkundige kennis.


Zonde van de tijd

“Nog voordat ICTzaak bij ons in beeld kwam, hadden we zelf een softwarepakket ontwikkeld voor onze administratie. We werken voornamelijk op uur- of projectbasis. Per project wordt ingeboekt welk personeelslid daaraan hoeveel uren heeft besteed. Met één druk op de knop is er dan aan het einde van de maand een factuur voor de klant die ook nog eens automatisch wordt verstuurd. Maar daarmee was die factuur nog niet bekend bij ons Twinfield-boekhoudsysteem. Dus moest ik elke automatisch gegenereerde factuur nog handmatig laten inkloppen in Twinfield. Daarom heb ik ICTzaak gevraagd om voor ons de koppeling te ontwikkelen tussen het eigen softwarepakket en het Twinfield-pakket.”

Beeldscherm met op het scherm Twinfield Boekhouden
Twinfield Boekhouden

ICTzaak maakt API-koppeling

ICTzaak heeft voor Henk Veenvliet een zogenoemde API-koppeling ontwikkeld. Die zorgt ervoor dat de moderne koppeling op een veilige manier kan communiceren met een wat ouder softwarepakket. Henk Veenvliet: “Ik hoef nu ook geen arbeid meer te steken in dat laatste stukje van het facturatieproces. De jongens van ICTzaak doen wat ze beloven. Dat is voor mij heel belangrijk. Ze hebben veel ervaring, lossen mijn probleem op een deskundige, creatieve manier op. Probleemoplossend, creatief en ervaren. Met zo’n partij doen wij graag zaken.”


Nieuwsgierig geworden naar de softwarekoppelingen van ICTzaak uit Veenendaal? Neem contact op met ICTzaak via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar info@ictzaak.nl.

Meer over Softwarekoppelingen

Deel dit bericht

Meer blog artikelen