Dexflow: de softwareoplossing op maat van ICTzaak

“ICTzaak biedt met zijn Dexflow-software een prachtige maatwerkoplossing, waar we zo’n tien jaar naar hebben gezocht.” Ferry van de Zandschulp is erg tevreden over dit door ICTzaak ontwikkelde product. “Zij leveren aan mijn drie bedrijven deze maatwerksoftware en doen het netwerkbeheer.

Dexflow – Activiteit offertes

ICTzaak-manager Arjan van der Zouwen kan met recht trots zijn op het door hem ontwikkelde Dexflow, vindt Ferry van de Zandschulp. “Begin 2022 kon ik dat nog niet zeggen. Toen hadden we als eerste afnemer van het product te kampen met opstartproblemen. Maar al vrij snel waren die kinderziektes verholpen. Nu is Dexflow het programma dat onze bedrijfsvoering zo goed als papierloos heeft gemaakt.”


“Ze hebben een hele goede visie op de toekomst en combineren het goede van het verleden met innovatieve oplossingen zoals Dexflow. Daar ga ik graag in mee.”

ICTzaak als buurman

Ferry heeft drie bedrijven: Zandschulp Zonwering, Jansen Rolluiken en Möller Zonwering. Die bedrijven runt hij met zo’n twintig medewerkers. “ICTzaak is mijn buurman. Ik was al lang op zoek naar software om de tijdsregistratie van de medewerker beter op orde te krijgen. Toen ik daar een fabrikant voor had gevonden, bleek ICTzaak dealer van die software te zijn. Arjan kwam even buurten. We zijn in gesprek geraakt, óók over de maatwerkoplossing die ik zocht in de digitalisering van de bedrijfsvoering. Dat heeft hem ertoe aangezet om te gaan programmeren. Dexflow is het resultaat geworden.”


Dexflow – Mijn planning

Dexflow

“Dexflow centraliseert alle klantgegevens en automatiseert zoveel mogelijk klantprocessen. Wanneer we contact hebben gelegd met een klant, voeren we zijn gegevens zo snel mogelijk in. Vanuit Dexflow maken we afspraken, bezoeken we de klant, maken we een offerte en boeken we een order in. Dankzij een koppeling met de betaalomgeving Buckaroo kan de klant een aanbetaling overmaken. Als we in Dexflow het signaal krijgen dat de aanbetaling binnen is, bestellen we het product. Het programma meldt wanneer dat binnen is gekomen. Via Dexflow zien de monteurs of ze alles in de bus hebben gestopt wat nodig is om het product te installeren. En via het programma maken we de factuur.”


Nieuwsgierig geworden naar de Dexflow en ICTzaak uit Veenendaal? Neem contact op met ICTzaak via: 0318 53 19 66 of stuur een bericht naar info@ictzaak.nl.

Meer over Dexflow

Meer over Softwarekoppelingen

Deel dit bericht

Meer blog artikelen